dilluns, 30 de març del 2009

Joves d'Albaida

    Qui som i Què volem?
    Som un grup de joves del poble d’Albaida, que cansats de vore com en aquest poble la joventut no existeix, hem decidit unir-nos per demanar un espai on puguem reunir-nos i dur endavant les nostres iniciatives.

    Creguem que és necessari que s’habilite un espai on poder desenvolupar diverses activitats: festives, culturals i socials. Amb la finalitat de convertir aquest, amb el temps, en un punt de trobada i d´intercanvi d’experiències i coneixements, d’una manera desinteressada.

    Quina és la necessitat d’aquest espai?
    És evident que Albaida necessita un espai per a la joventut, sols hi ha que fer una ullada pel nostre poble i descobrirem les poques opcions que tenim per a realitzar alguna activitat (xarrades, tallers, jornades, festes, concerts, etc).

    Amb aquest espai, tindríem la possibilitat de cobrir aquestes carències i així no fugiriem fora del nostre poble, per a poder aprofitar el nostre temps d’oci en allò que més ens agrada. A mes un lloc com aquest, potenciaria valors fonamentals com son: el companyerisme entre la gent, el respecte cap als demés i les relacions entre les persones.

    Com anem a aconseguir-ho?
    Aquest espai serà demanat prèviament a l´ajuntament, ja que disposa de diferents locals de propietat municipal que podrien ser de profit i actualment en desús. Esperarem la resposta, però dintre d’un termini considerable de temps, nosaltres els joves del poble* prendrem la iniciativa…

    Per a contactar, participar, amb nosaltres escriu a: jovesalbaida@gmail.com
    *(Al nomenar “nosaltres els joves” hi ha que entendre que no es referim a la totalitat d´aquestos, ja que com és evident no representem a tots, i tampoc desitgem parlar per ningú.)