dilluns, 13 de juliol del 2009

La Cafeta

Bon jour xics i xiques! Ací deixem el cartell de la primera activitat d'estiu al nou espai obert "Casal Jove els Molls" a l'estació Renfe d'Albaida. Dijous 16 a les 20h. Podrem gaudir d'una bona terraseta amb begudeta i tapes mentre una actuació en directe (cançó d'autor des d'Ontinyent) ens done bon ambient.

Per fi a Albaida es disposa d'un espai per al poble, pot ser utilitzat per a l'interès de la teua imaginació, aquest espai funciona per assemblea de forma horitzontal on tot es decideix allí.
A què esperem?
Ciao...

2 comentaris:

  1. De un Albaidi afincat en gandia: Jo ja no soc un jove pero de cor sempre! La idea i el puesto de puta mare! He pogut asistir este primer dijous gracies a que ha tingut vacances i XE! de puta mare, vos anime a tots i totes les persones de al voltant que s'arrimeu s'ho pasareu de puta mare, avant en la iniciativa. (Perdoneu les faltes pero "que le vamos ha hacer soy Andaluz con dos cojones" ( ya sas qui soc no soriano???). Salut!!!
    MuErTe a La DuQuEsAAAAAAA!!!!!

    ResponElimina
  2. Bon día, xics i xiques!

    Miqui al aparato: Com esteu gent? Fa poc vaig anar a Albaida, pero no vos vaig trovar a ningú, a vore si quedem algun dia. M'alegre que sigau ahí, i actius... ;)
    Una forta abraçada.

    P.D. Passeu-se per: www.comitededesinformacion.blogspot.com

    ResponElimina